Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Wat is menopauze Klachten Menstruele stoornissen Warmteopwellingen Droge huid Mentaal Gewicht Andere klachten Osteoporose Behandeling Doel Behandeling Studies Levenswijze Oestrogenen Algemeen welzijn. Colorectaal Hart en Bloedvaten Invloed op de borst Nadelen Besluit Fyto-oestrogenen SERM Besluit Behandeling Menopauzekliniek Doelstellingen Onderzoekingen Gynaecologisch onderzoek Laboonderzoek Botdensitometrie Radiologie Cardiologisch Gastroenterologisch  Andere Organisatie Practisch Voordelen Wat kost dit. Artsen Contact Behandeling osteoporose Interessante links Recente Info/downloads Huisarts 

Practisch

Menopauzekliniek : praktisch

De menopauzekliniek is geen nieuwe entiteit, het is een organisatiemodel dat het de patient gemakkelijk maakt zijn verschillende onderzoekingen in een korte tijdsspanne te ondergaan.

Eerste contactname gebeurt via het maken van een afspraak aan de receptie van het ziekenhuis. ( 050 633 111 )U vraagt een afspraak bij uw gynaecoloog naar keuze en bij de afspraak vermeldt U " menopauzekliniek zodat automatisch 30 min. worden gereserveerd voor het eerste gesprek.Op die eerste afspraak wordt het gynaecologisch onderzoek uitgevoerd en , na bespreking en in samenspraak, de verschillende verdere onderzoekingen vastgelegd.Via mail wordt de organiserende verpleegkundige verwittigd. Zij zal U dan automatisch , per mail / telefoon verschillende data voorstellen waarop alle onderzoekingen in één voormiddag kunnen gebeuren ( behalve de eventuele coloscopie, die gebeurt in een tweede fase ).Nadat alle onderzoekingen zijn uitgevoerd volgt er een bespreking bij de behandelende geneesheer/gynaecoloog. Een behandeling wordt voorgesteld en een verslag wordt opgemaakt en naar uw huisarts verzonden.

Terug naar menopauzekliniekwww.menopauzekliniekknokke.be

Menopauzecentrum Knokke

www.menopauzekliniekknokke.be

Home

Vanbunnenlaan 53 a , 8300 Knokke afspraak maken : telef : 050 659449 of www.dokterfrankmestdach.be

Webmaster en verantwoordelijke uitgever : Dr. F. Mestdach